U Tipe Kawat

Pondok Description:

U Tipe dasi Kawat Spesifikasi: tipe ukuran kawat beusi U: Kawat gauge 18 # -22 # (diaméter kawat ti 0.7mm ka 1.2mm). Samentara bisa ngahasilkeun produk husus nurutkeun syarat customer urang. U tipe kawat panjangna: nurutkeun pangabutuh konsumén urang '. U tipe bahan kawat beusi: Hideung kawat annealed, elektro galvanized kawat, panas-dip galvanized kawat jeung saterusna. U Tipe dasi Kawat Bahan: Electric kawat beusi Galvanized, panas-dip séng-plating kawat beusi sarta kawat beusi hideung. U Tipe dasi Kawat Appl ...


  • FOB Harga: US $ 550 - 850 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 1 Ton / ton
  • Suplai Kamampuhan: 5050 Ton / ton per Bulan
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    U Tipe dasi Kawat Spesifikasi:
    tipe ukuran kawat beusi U: Kawat gauge 18 # -22 # (diaméter kawat ti 0.7mm ka 1.2mm). Samentara bisa ngahasilkeun produk husus nurutkeun syarat customer urang. 
    U tipe kawat panjangna: nurutkeun pangabutuh konsumén urang '.
    U tipe bahan kawat beusi: Hideung kawat annealed, elektro galvanized kawat, panas-dip galvanized kawat jeung saterusna.
    U Tipe dasi Kawat Bahan: Electric kawat beusi Galvanized, panas-dip séng-plating kawat beusi sarta kawat beusi hideung.
    U Tipe dasi Kawat Aplikasi: 
    tipe ieu kawat beusi boga loba aplikasi. Sarta eta utamana dipaké salaku ngariung di konstruksi atawa enlacing bahan témbok.
    U Tipe dasi Kawat Packing:
    Biasana packing sahiji jenis kawat U nyaéta PVC / kai kandang / Usuk atawa nurutkeun sarat customer packing. 
    U Tipe dasi Kawat sarta motong kawat anu lolobana dipaké salaku mengikat kawat di construction.U kawat tipe dasi dijieun tina kawat galvanized, elektro galvanized atanapi panas-dip galvanized atawa kawat beusi hideung, jsb

    20150601103087668766

    2015060110300606606

    20150601103018521852

    20150601103018231823

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !