Dilas bolong Panel-Hot-dip Galvanized Saatos dilas

Pondok Description:

Panas-dip Galvanized dilas Kawat bolong dijieunna tina panas dip Galvanized atawa luhur kualitas-kawat jeung dip galvanized.it panas téh leuwih hadé pikeun ngajaga karat dina. Karakter: titik kuat dilas na luster caang .The bolong doesnt datangna leupas malah lamun motong di patempatan atawa keur exerted gaya on bagian .Compared kalayan kawat beusi umum, produk anu hadé dina ngahormat anti corrosive tur anti karat. Pamakéan: Aranjeunna nu loba dipaké di industri, tatanén, konstruksi, angkutan jeung tambang .Such sakumaha mesin ...


  • FOB Harga: US $ 3 - 10 / Lambaran
  • Min.Order kuantitas: 20 lambaran / cadar
  • Suplai Kamampuhan: 5000 lambaran / cadar per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panas-dip Galvanized dilas Kawat bolong dijieunna tina panas dip Galvanized atawa luhur kualitas-kawat jeung dip galvanized.it panas téh leuwih hadé pikeun ngajaga karat dina.
    Karakter: titik kuat dilas na luster caang .The bolong doesnt datangna leupas malah lamun motong di patempatan atawa keur exerted gaya on bagian .Compared kalayan kawat beusi umum, produk anu hadé dina ngahormat anti corrosive tur anti karat.
    Pamakéan: Aranjeunna nu loba dipaké di industri, tatanén, konstruksi, angkutan jeung tambang .Such salaku panutup panyalindungan mesin, Fender ranch, pager taman, Fender panyalindungan jandela, petikan Fender, kandang sato jangjangan, karinjang endog, foodstuffs karinjang, jsb

    201506011452174155

    20150601145212921292

    20150601145271067106

    20150601145284988498

    bolong Ukuran

    Kawat gauge diaméterna

    dina MM

    dina inci

    BWG No.

    MM

    6.4

    1/4

    24-22

    0.56- 0,71

    9,5

    3/8

    23-19

    0,64 - 1,07

    12,7

    1/2

    22-16

    0,71 - 1,65

    15,9

    5/8

    21-16

    0,81 - 1,65

    19,1

    3/4

    21-16

    0,81 - 1,65

    25,4 × 12,7

    1 × 1/2

    21-16

    0,81 - 1,65

    25,4

    1

    21-14

    0,81 - 2,11

    38,1

    1 1/2

    19-14

    1,07 - 2,11

    25,4 × 50,8

    1 × 2

    17-14

    1,47 - 2,11

    50,8

    2

    16-12

    1,65 - 2,77

    50,8 nepi 305

    2 pikeun 12

       

     

    Hatur nuhun ngadatangan Website urang. Mangga ngarasa Luncat ninggalkeun pesen lamun patalékan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !