jandela layar

Pondok Description:

Jandela layar Perkenalan A layar jandela, layar serangga atawa ngapung layar mangrupakeun kawat logam, orat, atanapi sejenna bolong serat sintétik, stretched dina pigura kai atawa logam, dirancang pikeun nutupan bubuka hiji jandéla muka. tujuan utamana nyaeta tetep daun, uing, serangga, manuk, jeung sato lianna ti ngasupkeun wangunan atawa struktur diayak kayaning emper hiji, bari permitting seger hawa-aliran. Paling imah di Australia, Amerika Serikat jeung Kanada gaduh layar dina sagala jandéla operable, whic ...


  • FOB Harga: US $ 0,35 - 0,55 / Square Méter
  • Min.Order kuantitas: 1 Roll / Rolls
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Roll / Rolls per Poé
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    jandela layarPerkenalan
    A layar jandela, layar serangga atawa ngapung layar mangrupakeun kawat logam, orat, atanapi sejenna bolong serat sintétik, stretched dina pigura kai atawa logam, dirancang pikeun nutupan bubuka hiji jandéla muka. Tujuan utamana nyaeta tetep daun, uing, serangga, manuk, jeung sato lianna ti ngasupkeun wangunan atawa struktur diayak kayaning emper hiji, bari permitting seger hawa-aliran. Paling imah di Australia, Amerika Serikat jeung Kanada gaduh layar dina sagala jandéla operable nu pang gunana di wewengkon anu mibanda populasi reungit badag. Baheulana, layarna di Amérika Kalér anu biasana diganti ku jandéla badai kaca dina usum tiis, tapi ayeuna éta dua fungsi nu biasana digabungkeun dina kombinasi badai na layar jandéla, nu ngawenangkeun gelas na layar panels ngageser luhur jeung ka handap.
    Types Of jandela layaring Fabric
    bahan nu paling umum dipaké pikeun bahan screening serangga téh aluminium sarta orat. Layar aluminium jandela umumna disadiakeun dina aluminium alam atanapi dina warna areng dilarapkeun; areng di loba kirang ditingali. Orat anu sadia dina abu lampu ogé kelir charcoal, areng deui maturan nempoan hadé jeung penampilan. Orat anu kirang mahal, sarta boga kauntungan tina henteu "denting" lamun pencét atanapi kadorong. Sanajan kitu, éta orat bolong anu rada leuwih opak ti aluminium bolong, nu moekan penampilan luar jandela jeung ngurangan jumlah cahaya dikirimkeun ti luar. Sajaba ti éta, layar orat ngarecah gancang kalayan paparan ka lampu UV, anjog ka dinya fraying sarta megatkeun sanggeus ngan sababaraha taun, teu saperti alumunium anu lasts considerably panjang.
    Pikeun aplikasi merlukeun kakuatan gede, kayaning lawang diayak, nilon na screening poliéster oge aya.
    Screening serangga Perunggu leuwih mahal, tapi méré layanan leuwih lila ti boh aluminium atawa orat. Nalika munggaran masang layar jandela, mibanda warna emas caang; ieu weathers ka areng poék unobtrusive dina sataun atawa kirang. Perunggu anu rada leuwih tahan ka denting ti aluminium. Kirang fabrics layar biasa kaasup tambaga, kuningan, stainless steel, sarta waja galvanized.
    Salian screening serangga, jenis layar denser nu ogé ngurangan cahya panonpoé jeung gain panas nu aya. Ieu nawiskeun tabungan énergi poténsial signifikan dina iklim panas.
    Ngalakukeun-eta-diri layar tur pigura ngagantian pakakas nu lega sadia dina hardware na pamutahiran imah toko. Pigura ieu téh biasana diwangun ku sisi lempeng aluminium (anu bisa motong kana ukuran) jeung inserts sudut plastik. Ngagantian layar kit biasana diwangun ku roll lawon screening nilon sarta suplai berehan of spline karét.

    20150601114549654965

    20150601114542834283

    2015060111450749749

    20150601114544594459


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !